Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
veya 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 696 mg
Alternatif tarifler
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Dirty Rice
1 Std. 5 Min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1h
Coffee Shop Egg Bites
50min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Slow Cooked Cola Pulled Pork
6 Std. 30 Min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1 Std. 35 Min
Chicken Salad Sandwich
15 min