Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
veya 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 696 mg
Alternatif tarifler
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Tunisian Beef Ribs
4h 55min
Turkey and Corn Soup
1h 5min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15 menit
Slow Cooked Chili con Carne
7h
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min