Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 oz beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 4 oz), cut into pieces (2 in.)
- 1 yellow onion (approx. 12 oz), cut into pieces
- 28 oz water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 2 oz brown sugar
- ½ oz Worcestershire sauce
-
2
oz balsamic vinegar
veya 2 oz red wine vinegar - 1 ½ oz tomato paste
- 1 oz tamari sauce
- 1 tsp ground paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried chili flakes
- fresh parsley, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 696 mg
Alternatif tarifler
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Roasted Carrots with Black Sesame Drizzle
35min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing
2h 5min
Green Bean Gremolata
25min
Brie en Croute with Port Figs
1 godz. 10 min
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Hoisin Pork Bowl
45min
Chicken Parmesan
1 godz. 10 min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Turkey Taco Bowl
1h