Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
veya 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (isteğe bağlı)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1166 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 Min
Shrimp and Grits
1u. 50min
Beef Stroganoff
40 dk
Shrimp Salad with Peaches in White Pepper Citronette
1sa
Strawberry, Pineapple Shrimp Cocktail
50 dk
Spiralized Scalloped Potatoes
1sa 30 dk
Shrimp Aguachile
15min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Steamed Shrimp
20min
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35 Min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35 Min