Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sous-Vide Shrimp
- 24 oz large raw shrimp, peeled, tail on, deveined
- water, to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
veya 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Cocktail Sauce
-
4
oz ketchup
veya 4 oz tomato sauce - 2 oz chili sauce
- 1 oz prepared horseradish, to taste
- 3 oz mayonnaise, to taste (isteğe bağlı)
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 tsp Worcestershire sauce
- 3 drops hot sauce, to taste
- 2 tbsp capers, to taste (isteğe bağlı)
- 1 pinch salt
- ice cubes, to serve
- fresh parsley leaves, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 879 kJ / 210 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 1166 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tuna Tartare
40 min
Lobster Bisque
1h 50min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 Std. 40 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1j
Jalapeño Poppers
1j
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1j
Crab Stuffed Lobster Tails
50 menit
Gravlax
72u. 30min
Shrimp and Crab Stack
25 min
New England Clam Chowder
45 Min
Boston Clam Chowder
55 Min