Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäse, weich (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, klein, abgezupft
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1054 kJ / 252 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5 min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50 Min
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40 min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1 godz.
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1 Std. 10 Min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Maroni-Mandel-Creme
10min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50 Min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 Std.
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35min