Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Birne (260 g), festes Fruchtfleisch, geviertelt, in Scheiben (5 mm)
- 125 g Ziegenkäse, weich (Frischkäse), in Scheiben (1 cm)
- 3 EL Zitronensaft
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, klein, abgezupft
- 40 g Walnüsse, halbiert
- 30 g Honig
- 30 g Olivenöl
- etwas Salz
- etwas Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1115 kJ / 266 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 150 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lachs mit Pestokruste, Cherrytomaten und Schwammerlrisoni
1 Std. 50 Min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1h 10min
Lauwarmer Kürbissalat mit Minzdressing
50 Min
Flanksteak mit Krensauce und bunten Salat
5h
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 Min
Erdbeer-Caprese mit Pistazienpesto
30 Min
Sous-vide Teriyaki Lachs
1 Std. 20 Min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45 Min
Flammkuchen mit Kürbis, Birne und Schinken
2 Std. 30 Min
Zitronenrisotto
30 Min
Caesar Salad mit Huhn
50 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15min