Cihazlar ve Aksesuarlar
Sous-vide Teriyaki Laks
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 portioner
Malzemeler
-
teriyaki sauce75 g
-
ingefær tyndt skåret20 g
-
sesamfrø40 g
-
laksefilet, frisk, med eller uden skind (ca. 150 g hver, se tip)4
-
vand (ca.), sikre af poserne er helt dækket med vand (se tip)1450 g
-
1 tsk ascorbinsyre, (se tip)citronsaft (se tip)30 g
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
95 mg
Protein
33 g
Kalori
1650 kJ /
394 kcal
Yağ
26 g
Lif
1.2 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Sous-vide med kniv dække
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Stegte nudler med rejer
Değerlendirme yok
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Fisk med grøntsager, sauce og kartofler (2500 kcal)
1sa 15 dk
Laks med kartofler og porresauce (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med ris og dildsauce (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Değerlendirme yok
Laks med broccoli og kartofler (1800 kcal)
Değerlendirme yok
Havbras med krydderolie
Değerlendirme yok
Laks med grøntsagssovs
Değerlendirme yok
Burger af havtaske og laks
Değerlendirme yok
Fiskeburger
Değerlendirme yok
Laks med aromaer ved 50°C
Değerlendirme yok