Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Apfelringe, getrocknet
- 50 g Nüsse (z. B. Walnüsse)
- 2 Brötchen, altbacken, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 70 g), halbiert
- 60 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 40 g Butter
- 50 g Rosinen
- 120 g Sahne
- 350 g Burgunder Rotwein (ersatzweise anderer, trockener Rotwein)
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Prise Piment
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- 8 Rotkohlblätter (äußere Blätter)
- 30 g Zucker
- 15 g Speisestärke, in 2 EL Wasser angerührt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2352 kJ / 562 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 57 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 6.5 g
Alternatif tarifler
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 Min
Italienischer Hackbraten mit Basilikumcreme
1 godz. 10 min
Reh im Weißkohlmantel
1 godz. 35 min
Mangold in Cidre mit Pute
1 godz.
Sellerie-Topfen-Quiche mit Räucherforelle
1h 25min
Rhabarberlasagne
1 godz. 10 min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1 Std. 15 Min
Endiviensalat-Suppe
35min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2h 20min
Ceviche vom Bachsaibling mit Limettencreme
4 Std. 30 Min
Spitzkohl-Flammkuchen
1h 40min