Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4u. 35min
Honigmousse
3 godz. 45 min
Kokoscreme mit Rum-Sauce
2 Std. 30 Min
Geflügelleber Crème brûleé
13h
Chawan Mushi – Japanischer Eierstich mit Garnelen
35 min
Bärlauch-Frittata mit italienischem Aufschnitt
25min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10 min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 min
Espresso-Pinienkern-Waffeln
45min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 Std.
Lavendelcreme
5h
Zitronen-Dessert mit Baiser
50 min