Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 ½ Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 200 g weiße Schokolade, in Stücken
- 4 Eier
- 30 g Zucker
- 1 Vanilleschote, nur das Mark
- 1 Dose Safran (0,1 g), z.B. von Fuchs
- 10 g Pernod
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Piment d'Espelette
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Schokoladenraspeln zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2351 kJ / 565 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 39 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 godz.
Schokoladen-Orangen-Mousse
2h 20min
Schokoladen-Whiskey-Parfait
9 Std. 30 Min
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Karamell-Soufflé mit flüssigem Kern
30 Min
Blitz-Cassata
20min
Aprikosen-Crumble
45 Min
Baumkuchen mit Baileys-Zabaglione
2 Std. 15 Min
Klassische Zabaglione
15 Min
Zabaglione
15 Min
Zabaione mit Katzenzungen
1 godz.