Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 150 g Tomaten, geviertelt, entkernt
- 50 g Oliven, grün, entsteint
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- 200 g Wasser
- 25 g Zitronensaft
- 3 geh. TL Agar-Agar (z.B. von Natura)
- 300 g Ziegenfrischkäse (z.B. von Chavroux)
-
250
g Ricotta
veya 250 g Quark, 20% Fett - 15 g Olivenöl
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Scheiben Bauernbrot oder Schwarzbrot (ca. 120 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Scheibe
- Kalori
- 755 kJ / 181 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 8 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 1.6 g
Alternatif tarifler
Frischkäse-Walnuss-Terrine
5h 20min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1h 20min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15 min
Quiche mit Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Ziegenkäsetarte
1 godz. 25 min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Linsenpastete
6hod. 20min
Spargelcremesuppe
40min
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 godz.
Bärlauch-Panna-Cotta im Räucherlachs Mantel
4 Std. 30 Min
Cheddarsoufflé mit Fenchel-Granatapfel-Salat
40min
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min