Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 ½ oz Parmesan cheese, cubed (½ in.)
- 2 lemons, thin peel only, no white pith, plus extra to garnish
- 3 oz onion, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz unsalted butter, cold, cubed (½ in.), divided
- 10 oz risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio) with 14-15 minutes cooking time (see Tip)
- 2 oz dry white wine
- 60 oz water, divided
-
1
stock cube, beef or vegetable
veya 1 heaping tsp stock paste, beef or vegetable, homemade - ½ - 1 tsp salt, to taste
- fresh mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 61 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 851 mg
Alternatif tarifler
Risotto with Spinach and Peas
30min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30min
Lemon Orzo
40min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Lemon Feta Dressing
5 dk
Chili Jelly
1hod. 40min
Custard (TM5/6 Metric)
15 Min
Risotto with Parmesan Cheese (TM5/TM6 Metric)
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Zucchini and Bacon Risotto
35min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30min
Parmesan Risotto (TM6)
30min