Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 43.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle verdi alla carbonara
1u.
Sciroppo fermentato di lamponi
128u. 10min
Canederli alle albicocche
1 godz. 50 min
Salsa bolzanina
15min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 godz. 10 min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50 min
Tortel di patate
40min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Spatzle agli spinaci
1u.
Minestra di semolino
30min