Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 43.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tirtlan
1 Std. 30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Canederli alle albicocche
1 Std. 50 Min
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1 Std.
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Zuppa di mais e patate con pancetta affumicata
50 Min
Buchteln alla confettura di prugne
4 Std. 10 Min
Zuppa di baita
45 Min