Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch, in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bündner Gerstensuppe
55 min
Schinkengipfeli
35 min
Käsewähe
50 min
French Dressing
15 min
Gemüsewähe (TM6)
25 min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Bündner-Spätzli
45 min
Knöpfli
50 min
Rhabarberwähe
55 min
Balsamico-Dressing
10 min
Zucchini-Schokoladen-Cake
1 godz. 25 min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 min