Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 100 g Bärlauch, in Stücken (4 cm)
- 3 Eier
- 100 g Wasser
- 20 g Olivenöl
- 300 g Weissmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 4 Prisen Pfeffer
- 3 l Wasser
- 1 EL Salz
Chnöpfli braten
- 2 EL Bratbutter
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 2229 kJ / 532 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Schinkengipfeli
35min
Käse-Spätzli
1h 10min
Bündner Gerstensuppe
55min
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Bündner Gerstensuppe
1h 15 phút
Knöpfli
50min
Knöpfli
50min
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1h
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping (2 Portionen)
50min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55min
Bündner Capuns
35min
Bündner-Spätzli
45min