Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Butter, zum Einfetten
- 1 Mürbeteig, selbstgemacht
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- 20 g Butter, leicht gesalzen
- 400 g Blattspinat, frisch, und einige Spinatblätter zum Garnieren
- 2 Eier
- 30 g Crème Fraîche, mit 30 % Fettgehalt
- 3 Prisen Salz, nach Belieben
- 3 Prisen Pfeffer, gemahlen, nach Belieben
- 200 g Lachsfilet, frisch, mit Haut oder ohne, in Würfeln
- 100 g Feta, in Würfeln
- 10 - 15 g Pinienkerne, zum Garnieren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1575.7 kJ / 377.7 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steinpilzrisotto mit Brie
35 Min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2 Std.
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50 Min
Kürbislasagne
1h 40min
Spargelquiche
1 Std.
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Tomaten-Mascarpone-Quiche
1 Std. 30 Min
Grünes Poulet-Curry
55 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Randen-Hummus
10 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 Min