Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di latte
- 80 g di strutto
- 20 g di lievito di birra
- 200 g di acqua
- 500 g di farina tipo 0
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio di semi di girasole
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di sale grosso (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2155 kJ / 515 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 63.9 g
- Yağ
- 26 g
- Lif
- 3.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Grissini di pane
4 Std.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4u. 5min
Coppia ferrarese
1 godz.
Pagnotta al rosmarino
3h 30min
Bozza pratese
2 Std. 45 Min
Torta al testo
1 godz.
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Focaccia veloce in padella
40 min
Tigelle
3 Std. 50 Min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min