Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Maritozzo romano
11 Std.
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Lievito madre
72h 15min
Polka (pane francese)
5 Std.
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Torta al testo
1 Std.
Pane pugliese
29hod. 20min
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.