Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza assettata
1h 45min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Pane con farina di mais
5h 5min
Pane all'orzo
2h 45min
Pagnotte integrali con lievito madre
4 Std.
Fette biscottate
5 godz. 50 min
Maritozzo romano
11h
Pane toscano con lievito madre
5 godz.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane integrale ai semi vari
4h 10min
Lievito madre
72h 15min