Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grissini di farro integrali
3 godz.
Pane barese
6h 15min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Torta al testo
1h
Pane toscano con lievito madre
5 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18h
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Lievito madre
72 godz. 15 min
Spighette al kamut
3h 55min
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pagnotta casereccia
5 godz. 10 min