Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
veya 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
100
g di farina integrale
veya 100 g di farina di castagne - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1500 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di crescenza
- 10 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di pesto alla genovese (isteğe bağlı)
- 20 g di olio extravergine di oliva (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 54.2 g
- Yağ
- 24.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini integrali alle erbe
4 Std. 45 Min
Pane multicereali
17h 30min
Pizza alle zucchine
1h 45min
Pizza alle verdure
2 Std. 5 Min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Focaccia al formaggio
55 Min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Pane di patate
3 Std.
Pizza ai quattro formaggi
1 Std. 40 Min
Pizza Margherita e basilico
2 Std. 10 Min
Pizza alle tre farine
1h 55min