Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 230 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
15
g di lievito di birra fresco
veya 1 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
100
g di farina integrale
veya 100 g di farina di castagne - 300 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1500 g di acqua
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di mozzarella a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di crescenza
- 10 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 50 g di pesto alla genovese (isteğe bağlı)
- 20 g di olio extravergine di oliva (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2106 kJ / 503 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 54.2 g
- Yağ
- 24.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6hod. 15min
Mini panzerotti al pecorino
1h 40min
Focaccia alle olive
2 Std.
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Focaccia al formaggio
55min
Focaccia alla farina di farro
2 godz. 30 min
Panini venostani
3 Std.
Focaccia al profumo di timo
1u. 55min
Pizza alle tre farine
1u. 55min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min