Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Filone di sola semola
2h 50min
Pane di patate
3 Std.
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane alla birra
4h 55 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Polka (pane francese)
5 Std.
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane di grano saraceno
2 Std. 35 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Mantovanine
2h 45min
Pagnotta casereccia
5h 10min