Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pane al rosmarino
10sa 55 dk
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Il pane di Altamura
4 Std.
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2h 50min