Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
-
1
cucchiaino di malto di orzo
veya 1 cucchiaino di miele -
15
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre -
450
g di farina tipo 1 + q.b.
veya 450 g di farina tipo 0 + q.b. - 150 g di farina di mais tipo fioretto + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta al rosmarino
3h 30 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane di grano saraceno
2h 35min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Il pane di Altamura
4h
Pane integrale in cassetta
4h
Pane dolce alla frutta
2 Std. 55 Min
Pane alla birra
4h 55min
Ciabattine veloci
3hod. 10min
Fette biscottate
5h 50min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min