Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane integrale in cassetta
4 Std.
Pane al rosmarino
10h 55 min
Panini integrali alle erbe
4h 45min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Pane all'orzo
2 Std. 45 Min
Panini al curry e ricotta
2sa 35 dk
Polka (pane francese)
5h
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min
Filone di sola semola
2h 50min