Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 250 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
veya 150 g di lievito madre - 1 cucchiaino di zucchero
-
500
g di farina tipo 1
veya 500 g di farina tipo 0 - 10 g di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 862 kJ / 206 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Mantovanine
2 Std. 45 Min
Pane al rosmarino
10 Std. 55 Min
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane alla birra
4h 55min
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Polka (pane francese)
5h
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 Min