Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
veya 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1594 kJ / 380 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 659.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kedgeree
45 Min
Béchamel Sauce
15min
Chai Spiced Rice Pudding
1h 5min
Shortcrust pastry
5 Min
Hollandaise Sauce
15min
Béchamel Sauce
15min
Rhubarb Ice Cream
36 Std. 25 Min
Apricot and Nut Stuffing
45 Min
Pie Pastry
13 godz. 50 min
Cheese Sauce
15min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
40 Min