Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
veya 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1594 kJ / 380 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 659.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Seville Orange Curd
40 Min
Mustard-dill sauce
2 godz. 15 min
Lemon Curd
20 min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15min
Lemon Curd
1 Std.
Strawberry and Pear Terrine
9 godz. 30 min
Lemon Curd
5 Min
Chocolate mousse
3h 20min
Honey and Blood Orange Cake
2 Std.
Quick Cheese Soufflés
45min