Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 dried prunes (approx. 110 g), pitted
- 300 g good quality pork sausagemeat
- 2 pork fillets (500 g each), if they are smaller use 3 (approx. 325 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 Tbsp sunflower oil, for brushing
- 1250 g water
- 1200 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (3 cm)
- 190 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
-
1 ½
chicken stock cubes (for 0.5 l each)
veya 1 ½ heaped tsp chicken stock paste, homemade - 1 Tbsp tomato purée
- 1 - 2 Tbsp cornflour
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1594 kJ / 380 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 3.9 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 659.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20 min
Simnel Cake
3sa
Kedgeree
45 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2h 45 min
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1j
Brandy Butter
10 min
Sloe Gin
2160h 20 min
Christmas Eve Lasagne - Lasagne della vigilia di Natale
1 Std. 45 Min
Pineapple Parcels
1j
Chestnut and Cranberry Stuffing
1h 55min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min