Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 66.8 g
- Doymuş Yağ
- 42 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 167.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 godz.
Terrine de campagne
25u. 15min
Sauce périgourdine
35 min
Côte de bœuf et sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Rillettes de porc tradition
12 Std.
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Sauce gribiche
15 Min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Sauce marchand de vin
1 godz. 15 min
Sauce madère
35 min
Pâté lorrain
15h 30 min
Rognons de veau sauce madère
20 Min