Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 200 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 2518.4 kJ / 612.4 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 66.8 g
- Doymuş Yağ
- 42 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 167.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 godz.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Sauce gribiche
15min
Sauce bordelaise
45min
Sauce cocktail
10 min
Aspic d'asperges
24h
Sauce à l'oseille
25 min
Terrine de campagne
25hod. 15min
Nage de crustacés au champagne
1 godz. 5 min
Préfou de la mer
2h
Rillettes de porc tradition
12h
Foie gras sous-vide
72 godz.