Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g d'eau
- 1 ½ cube de bouillon
- 40 g de beurre, en morceaux
- 60 g de farine
- 40 g de concentré de tomate
- du sel
- du poivre moulu
- 10 g de vinaigre de vin
- 6 cornichons, en rondelles
- ¼ de c. à café de sauce au piment, type Tabasco®
- Besin Değeri
- şuna göre 850 g
- Kalori
- 2403.2 kJ / 574.4 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 59.5 g
- Yağ
- 34.2 g
- Doymuş Yağ
- 21.2 g
- Lif
- 7.7 g
- Sodyum
- 5501 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan pâtissier feuilleté
7h 40min
Flan sans pâte
6 Std.
Sauce madère
35 Min
Sot-l'y-laisse de dinde au curry doux
1h 5min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Sauce Messine
10 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Paris-Brest
3 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3 Std. 15 Min
Rognons de veau sauce madère
20 Min