Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beurre doux
- 30 g de farine de blé
- 1 feuille de laurier
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 30 g de madère
- 2 échalotes
- 100 g d'oignons, coupés en deux
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Besin Değeri
- şuna göre 500 g
- Kalori
- 2226.1 kJ / 532.1 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Karbonhidrat
- 57.6 g
- Yağ
- 27.9 g
- Doymuş Yağ
- 17.3 g
- Lif
- 6.5 g
- Sodyum
- 231.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min
Sauce piquante
35 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Aspic d'asperges
24h
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3h 20min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Beurre bordelais
30min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Quiche andouille, pommes et camembert
1h 10min
Petites crèmes aux œufs et au caramel
3 godz. 45 min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Rognons de veau sauce madère
20 min