Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1300 g de groseilles rouges, équeutées (env. 1500 g non équeutées)
- 550 - 700 g de sucre en poudre, à ajuster à la quantité de jus obtenu (voir "Conseil(s)")
- le jus d'un citron jaune
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- Besin Değeri
- şuna göre 370 g
- Kalori
- 4117.3 kJ / 974.7 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 211.7 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 18.3 g
- Sodyum
- 12.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gelée de fruits rouges
2h 45min
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de cerises
2u. 30min
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture de fraises
6 godz.
Confiture de quetsches à la cannelle
6 godz.
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 godz.
Confiture mirabelle-gingembre
1h
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24 Std.
Confiture de framboises au romarin
30min