Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Riso per sushi
- 100 g di riso per sushi
- 1200 g di acqua + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di aceto di riso + q.b.
- 1 cucchiaino di zucchero
Nighiri
- 80 g di filetto di salmone fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
- 80 g di tonno fresco (adatto per l'uso a crudo, vedere consigli), a fettine
Hosomaki
- 2 fogli di alga nori (20x20 cm)
- salsa di soia q.b. per servire
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 86.5 g
- Yağ
- 16.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hosomaki (Modalità cuoci riso)
2 Std. 30 Min
Involtini primavera
1h 15 min
Sushi donuts
50 min
Hosomaki
2 godz.
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Sushi di verdure raw
8h 30min
Sweet sushi
2 godz.
Sushi allo spada affumicato
55min
Hawaian Poke Bowl
35 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1h 15 min
Ravioli cinesi
1 Std.