Ensalada de bacalao al vacío con apio y tomates en vinagreta balsámica

Ensalada de bacalao al vacío con apio y tomates en vinagreta balsámica

3.5 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 raciones

Malzemeler

  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre balsámico
  • 1 ½ cucharaditas de hierbas secas variadas (albahaca, orégano, tomillo, romero, etc...)
  • 35 g zumo de limón
  • 3 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1400 g de agua
  • 4 lomos de bacalao fresco sin piel (aprox. 200 g cada uno)
  • 100 g hojas verdes de ensalada
  • 200 g de tomate maduro en gajos
  • 1 tallo de apio en rebanadas

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Sodyum 370 mg
Protein 37 g
Kalori 1508 kJ / 360 kcal
Yağ 22 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 3 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...