Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 400 g di ananas fresco pulito, a fette (4 fette, 2 cm di spessore)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 239 kJ / 57 kcal
- Protein
- 0 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min.
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2 Std.
Crema ai frutti rossi
20min
Pere sottovuoto alla cannella
2 Std. 5 Min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Calamari Sottovuoto
50min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1h
Crema ai frutti rossi (TM6)
20min
Zucca sottovuoto con pinoli e uvetta
45min
Croccante alle mandorle
1h 30min
Cottura del riso a chicco lungo
35min