Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g whole chicken legs, boneless, cut in pieces (4 cm)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g cooking oil
- 4 garlic cloves, thinly sliced
- 1 fresh red chilli, diagonally sliced
- 1 fresh green chilli, diagonally sliced
- 100 g cauliflower florets
- 50 g carrot, cut in thin strips
- 100 g long beans, cut in 3 cm length
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1036 kJ / 247 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 13 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 720 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Daging Paprik (Stir Fried Beef)
35min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 Min
Teh tarik (pulled milk tea)
15 Min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20 Min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Ayam Madu Berempah (Honey Spiced Chicken)
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Masala Squid
25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min