Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Crema pastelera
- 300 g de leche
- 30 g de harina de repostería
- 2 huevos
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 40 g de azúcar
Masa
- 150 g de harina de repostería
- 150 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
- 30 g de azúcar
- 140 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 250 g de mantequilla
Montaje y horneado
- 1 huevo batido
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 40 g de agua
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1208 kJ / 289 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 28.3 g
- Yağ
- 17.3 g
- Doymuş Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 88.5 mg
Alternatif tarifler
Hornazo de Salamanca
50min
Roscón de Reyes
4 Std.
Masa para empanada con levadura
1 Std. 20 Min
Masa para empanadillas
1h 40min
Estrella brioche nevada
3h 10min
Empanada de cebolla roja, morcilla y manzana
1 godz. 45 min
Petisús (éclairs)
1 Std. 50 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Trenza glaseada de crema y frutos secos
4h 10min
Suizos
2h 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 Std. 10 Min
Rosquillas
30 min