Postre en capas de bizcochos al caramelo

Postre en capas de bizcochos al caramelo

4.8 60 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
12 raciones

Malzemeler

Nata montada
  • 50 g de azúcar
  • 500 g de nata (35% de grasa)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
Crema pastelera
  • 500 g de leche
  • 80 g de azúcar
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 50 g de harina de repostería
  • 2 huevos
Montaje
  • 150 g de leche
  • 50 g de caramelo líquido
  • 30 bizcochos de soletilla
  • 350 g de dulce de leche
  • 30 - 40 g de nueces peladas troceadas

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 ración

Protein 8.9 g
Kalori 1860 kJ / 445 kcal
Yağ 24.3 g
Lif 0.9 g
Karbonhidrat 47.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...