Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bizcocho genovés
- 4 huevos
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 120 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 80 g de agua
- 120 g de azúcar
- 20 g de zumo de limón
Relleno
- 150 g de turrón de Jijona blando
- 50 g de queso cremoso
- 650 g de nata (35% de grasa)
Crema de yema
- 4 yemas de huevo
- 100 g de azúcar
- 35 g de agua
- 10 g de maicena
Montaje
- 4 - 6 cucharadas de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2384 kJ / 570 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Karbonhidrat
- 58.7 g
- Yağ
- 33.1 g
- Doymuş Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 136.2 mg
Alternatif tarifler
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Costrada de Aoiz (Navarra)
2h
Tarta San Marcos
4h
Crema pastelera
10 Min
Tarta Sacher
3 Std.
Tarta de crema catalana a la naranja
7h 30 min
Milhojas con crema pastelera y nata
1 Std.
Brazo gitano de café
1 Std. 30 Min
Pasteles de nata (Pastéis de nata)
50min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min
Brazo de gitano
3 Std.