Uyumlu sürümler
Tomaten-Paprika-Pisto als Gemüseergänzung zu Parmesan-Polenta-Rauten
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g grüne Paprika, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g natives Olivenöl
- 1 Dose stückige Tomaten à 800 g (oder 2 Dosen à 400 g)
-
2
getrocknete Pflaumen, entsteint
veya 30 g Honig - 1 gestr. EL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portionen
- Kalori
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Polenta
30 Min
Pikante Sterzschnitten
55 Min
Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili
30 Min
Möhrenquiche mit Salbei
1h 35min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20min
Polenta-Möhren-Ecken mit Rahm-Kräuterseitlingen
55 Min
Polenta mit Gemüse
1 Std. 30 Min
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1h 5min
Parmesan-Polenta-Rauten als Beilage zu Tomaten-Paprika-Pisto
45 Min
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min
Gebratene Polenta mit Letscho
55 Min
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.