Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30 min
Cebolla picada (100-200 g)
5 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Cebolla picada (30-70 g)
5 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Chocolate con leche rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
5 min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min