Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25p
Coliflor al vapor (300 g) en cestillo
20p
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15p
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15p
Mejillones al vapor (500 g)
20p
Coliflor al vapor (400-900 g) en Varoma
30p
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30p
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15p
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25p
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25p
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
30p
Huevos duros (2 piezas)
20p