Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g de agua
- 200 - 300 g de champiñón blanco fresco, en cuartos
- Besin Değeri
- şuna göre 100 gramos
- Kalori
- 84 kJ / 20 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Champiñones frescos sofritos 300 g TM6
25 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Champiñones enteros al vapor (100-300 g) en cestillo
15min
Camarones sofritos TM6
15min
Salteado de verduras mixtas
30 min
Berenjena sofrita 400 g TM6
35 min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min
Champiñones en cuartos al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 min