Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 700 g Rindergulasch, in Würfeln (3 cm), trocken getupft
- 380 g Wasser
- 2 EL Sojasauce
- ½ - 1 TL Salz
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 1 TL Majoran, getrocknet
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Glas Silberzwiebeln (Abtropfgew. 190 g), abgetropft
- 200 g braune Champignons, je nach Größe geviertelt oder halbiert
- 600 g Gnocchi, aus dem Kühlregal
- 1 geh. EL Speisestärke
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 263 kJ / 541 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50 min
Leber mit Spitzpaprika (杭椒炒猪肝)
20 Min
Spaghetti Bolognese
40 min
Suppenfleisch in Tomatensauce (番茄炖牛腩)
1h 30min
Rindfleisch in Pilz-Sahne-Sauce
1 godz.
Slow Cooking Kalbs-Gemüse-Eintopf
2h 45min
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1 Std. 20 Min
Schweinefilet mit Senfsauce und Kartoffeln
1 Std. 5 Min
Paprika-Puten-Gulasch
2 Std.
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min