Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- ½ bouquet de coriandre fraîche, les feuilles seulement, grossièrement hachées et quelques-unes pour la finition
- 20 g d'huile d'olive
- 1 oignon de petite taille, coupé en quatre
- ½ c. à café de safran en poudre
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de ras el-hanout (voir "Conseil(s)")
- 1500 g d'eau
- 400 g de tomates pelées, concassées
- 250 g d'orge perlé (en magasin bio. Voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1269 kJ / 301 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 48 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harcha parfumé (pain à la semoule)
30min
Crêpes mille trous
1h 10min
Boulettes d'agneau et pain batbout marocains
2h 15 min
Batbout au fromage
30min
Gâteau de semoule à l'eau de rose (Namoura)
4h 40 min
Zaalouk d’aubergine
45 Min
Zaalouk marocain (dip aux épices)
40 Min
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Harira
7 Std.
Soupe harira
40 Min
Lentilles à la marocaine
50 Min
Soupe de lentilles corail
40 Min