Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pâte à pan bagnat
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 220 g d'eau, à température ambiante
-
1
c. à café de sucre en poudre (isteğe bağlı)
veya 1 c. à café de poudre de malt (isteğe bağlı) -
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée
veya 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 400 g de farine de blé
- 1 c. à café de sel
- 500 g d'eau
- 30 g de jus de citron
La garniture
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 20 g de jus de citron
- 1 gousse d'ail
- 2 boules de mozzarella de bufflonne
- 2 tomates cœur-de-bœuf, coupées en rondelles
- 1 botte de radis, émincés en lamelles
- 4 artichauts poivrade, coupés en morceaux
- 150 g de roquette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2044.8 kJ / 487.3 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 18.3 g
- Doymuş Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 10.8 g
- Sodyum
- 653.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panini jambon-fromage
2h 45 min
Pâte feuilletée maison
1h
Pains à burgers américains
3sa 15 dk
Pita
3sa
Tarte tropézienne
3sa
Croissant
16 godz.
Pain pita
1sa 30 dk
Bun à burger
4h 10min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min
Panini roquette-mimolette
2 godz. 30 min
Baguette express
2 godz. 35 min
Ravioli maison
2 godz. 15 min