Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g d'œufs de cabillaud fumés (1 poche)
- 60 g de chapelure
- 40 g de lait
- le jus d'un citron jaune
-
180
g d'huile d'olive
veya 180 g d'huile de colza
- Besin Değeri
- şuna göre 20 g
- Kalori
- 327 kJ / 78 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tzatziki comme en Grèce
40 min
Tapenade
10 min
Anchoïade
15min
Pesto classique au basilic
10 min
Tarama et ses miniblinis
1h 45min
Rouille
10 min
Pissaladière aux oignons rouges
50 Min
Sauce rouille
10 min
Guacamole
25 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Houmous au citron
5 min