Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 246.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spelt bread
26 Std.
Steamed wholemeal bread
2h
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Steamed ginger pudding
3 godz. 5 min
Almond biscotti
3h 30min
Rye sourdough starter powder
24h 10min
Seeded bread loaf
3sa 20 dk
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min
Sourdough Starter Discard Scones
30 min
Date and nut loaf
1 godz. 20 min
Everyday sourdough loaf
4h 20min