Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rye starter
- 100 g filtered water
- 100 g rye flour
- 100 g Mother sourdough starter (see Tips)
Fruit and nut dough
- butter, to grease
- 50 g pecan nuts
- 50 g dried apricots, cut into pieces (approx. 1 cm)
- 100 g dried figs, cut into halves
- 60 g sultanas
- 1 apple, unpeeled, cored and cut into quarters
- 500 g baker's flour
- 2 tbsp ground cinnamon
- 1 - 2 tbsp mixed spice, to taste
- 15 g salt
- 150 g water
- 150 g apple juice
- ice cubes (approx 10)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 slice
- Kalori
- 592.6 kJ / 141.6 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 2.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 246.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Fig and walnut bread
3h 20min
Quince crumble
1h 25min
Everyday sourdough loaf
4 Std. 20 Min
Gluten free fruit and nut loaf
55 Min
Fermented beetroot and apple salsa
72h
Rice crackers
55 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Chocolate and nut biscuits
55 Min
Carrot poppy seed muffins
1h 15min
Sourdough pizza base
3óra 5p
Quick almond biscuits
35 Min