Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La crème pâtissière
- 500 g de lait
- 20 g de sucre vanillé
- 100 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs, à température ambiante
- 60 g de fécule de maïs
- le zeste d'un citron jaune non traité, finement râpé
- 80 g de chocolat noir 70% de cacao, haché finement
La génoise
- 6 œufs, à température ambiante
- 160 g de sucre en poudre
- 160 g de farine de blé, tamisée
- 1 pincée de sel
- 250 g de liqueur rouge Alkermes (voir "Variante(s)")
- 100 g d'eau
- 100 g de cerises amarena, au sirop, égouttées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 10 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4 godz. 20 min
Liqueur aux boules de coco
3sa 15 dk
Far aux abricots
1h 15 min
Risotto
55min
Morir soñando (cocktail dominicain)
10min
Pintxo au fromage fumé
10min
OCTOBRE - Gâteau de Savoie - Christophe Aribert
1h
Crème onctueuse caramel-café
1h 45 min
Pommes de terre en spirale
Değerlendirme yok
Bûche soyeuse enneigée
4 godz. 35 min
Cannoli siciliens
1sa 30 dk
Bûche roulée au café
2 godz. 40 min