Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g d'eau
- 1 pincée de sucre en poudre
-
1
sachet de levure boulangère sèche (8 g)
veya 25 g de levure boulangère fraîche -
500
g de farine de petit épeautre
veya 500 g de farine de blé - 60 g d'huile d'olive, et 2 filets d'huile d'olive
- 1 c. à café rase de sel
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 oignon violet, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- 1 oignon blond, coupé en rondelles et salé avec 1 c. à café rase de sel
- fleur de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1295 kJ / 308 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Falafels
24h
Spanakopitas à la feta et à l'aneth
1h 15min
Falafels au four
40 min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Falafels, boulgour aux fèves et yaourt au tahini
13h
Pesto de roquette, pistache et safran
15 Min
Falafels aux herbes
12 Std. 40 Min
Mini-calzones champignon-ricotta
2 Std. 15 Min
Gulai de seitan et légumes
50 min
Houmous
3h 30min
Pirojki (petits chaussons fourrés)
2h
Pitas libanaises
2hod. 20min