Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La détrempe (la veille)
- 120 g d'eau
- 120 g de lait demi-écrémé
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55 et un peu pour le plan de travail
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 50 g de beurre doux, en morceaux
Le jour même
- 250 g de beurre doux (1 plaquette entière)
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1596 kJ / 381.5 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 37.3 g
- Yağ
- 23.1 g
- Doymuş Yağ
- 14.3 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 184.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pâte feuilletée maison
1 Std.
Baguette
3h 45min
Crème pâtissière
15 Min
Pâte à chou
2 Std.
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7h 10min
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Galantine de poulet au foie gras
48 Std.
Petits pains au chocolat
13h