Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 16.9 g
- Sodyum
- 365.3 mg
Alternatif tarifler
Carrot and coriander soup
30 min
Green Goodness Soup
10 min
Beetroot soup (gut health)
40 Min
Steamed Seared Quail, Celeriac Tea, Celeriac and Apple
Keine Bewertungen
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1h 50 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 Std.
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1 Std. 10 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Brandy Butter
10 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Spring Vegetable Soup
35min