Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g Jerusalem artichokes, scrubbed and cut into thirds (see Tips)
- 1 whole garlic bulb, skin on
- 3 tbsp olive oil, plus extra to drizzle
- 1 leek, white part only, cut into pieces
- 1 brown onion, peeled and cut into halves
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 1 piece fresh turmeric, peeled and chopped (3 cm)
- 750 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- micro herbs, to garnish
- 1 spring onion/shallot, sliced, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1349.6 kJ / 321.3 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Karbonhidrat
- 13.1 g
- Yağ
- 21 g
- Doymuş Yağ
- 3.5 g
- Lif
- 16.9 g
- Sodyum
- 365.3 mg
Alternatif tarifler
Peas and jamon
40 menit
Spring Vegetable Soup
35min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min
BBQ Seasoning
Değerlendirme yok
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Değerlendirme yok
Spiced Moroccan lentil soup
40 menit
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15 min
Jerusalem artichoke soup with cheese shards
1h 10min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30 min
Rosemary and eschalot gravy
30min