Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Pan di Spagna
1 Std.
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2 Std. 30 Min
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Torta mimosa
1 Std. 5 Min
Bignè al cioccolato
3h
Cannoli alla crema Chantilly
1 Std. 5 Min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Pasta biscotto
1 Std.
Cigni alla crema diplomatica
2h