Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cigni alla crema diplomatica
2h
Pan di Spagna
1 Std.
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Bignè con crema al pistacchio
3 Std.
Chiacchiere
1ωρ. 35 λεπτ.
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Bignè al cioccolato
3 Std.
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Krapfen con crema pasticcera
4 Std. 20 Min