Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
Terminare la preparazione
- zucchero a velo a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 560.5 kJ / 133.9 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 14.8 g
- Yağ
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2h
Crema pasticcera
15 min
Cigni alla crema diplomatica
2h
Torta Saint Honoré all'italiana
22 Std.
Bignè con crema al pistacchio
3小时
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2h
Alberello di bignè con crema diplomatica
2h
Crema diplomatica
30 min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min
Krapfen con crema pasticcera
4sa 20 dk
Torta mimosa
1h 5 min