Erbsenpasta mit Garnelen

Erbsenpasta mit Garnelen

3.1 114 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 Portionen

Malzemeler

  • Olivenöl
    50 g
  • Garnelen, roh, groß, geschält
    200 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Schalotte (ca. 30 g), halbiert
    1
  • Erbsen, frisch (siehe Tipp)
    250 g
  • Wasser
    700 g
  • schwarzer Pfeffer, gemahlen
    2 Prisen
  • Farfalle
    320 g

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 464 mg
Protein 24 g
Kalori 2088 kJ / 499 kcal
Yağ 14 g
Lif 7.6 g
Doymuş Yağ 2 g
Karbonhidrat 65 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...