Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Zwiebel, klein (40 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Aubergine, in Stücken
- 50 g rote Paprika, in Stücken
- 50 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft
- 100 g Olivenöl
- 40 g Pinienkerne
- 40 g Tomatenmark
- 50 g Parmesan, in kleinen Stücken
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 TL Oregano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1151 kJ / 275 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 27 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotes-Pesto-Dressing zu Nudelsalat
10min
Avocado-Bohnen-Hummus
10min
Tomaten-Pesto
10min
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Fenchelpesto
10min
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Spinat-Pesto
10min
Walnuss-Ricotta-Pesto
10min
Walnuss-Pesto
10min
Spinat-Mandel-Pesto
10min
Petersilien-Erdnuss-Pesto
10min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20min