Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 400 g de haricots verts frais, coupés en tronçons
- ½ échalote
- 20 g de beurre
- 1 c. à café de curry en poudre (voir "Conseil(s)")
- 250 g de lait
- 20 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 479.8 kJ / 114.3 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 5.8 g
- Doymuş Yağ
- 3.3 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 229 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pommes de terre nouvelles vapeur
35 min
Dorer légèrement des haricots verts
25 min
Pommes de terre et patates douces vapeur (200-600 g)
30 min
Petits pois vapeur (200-500 g)
20 min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 min
Carottes vapeur (200-500 g), en rondelles
30 min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 min
Courgettes vapeur (200-500 g)
20 min
Pâtes au jambon et haricots verts
40 min
Poireaux vapeur (200-400 g)
25 min
Brocoli vapeur (250 g)
15 min
Chou-fleur vapeur
20 min