Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de cebolla, en trozos
- 3 dientes de ajo, pelados y en mitades
- 30 g de aceite vegetal
- 200 g de papas cambray
- 125 g de alubias secas, remojadas por 12 horas y escurridas
- 50 g de cebada perlada
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de carne de res para estofados, en trozos
- 2 cdita de paprika
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ¾ g de pimienta negra molida, o al gusto
-
800
g de caldo de res
veya 800 g de agua y 1 cubo de concentrado de caldo de res
- Besin Değeri
- şuna göre 8 porciones
- Kalori
- 7249 kJ / 1726 kcal
- Protein
- 130 g
- Karbonhidrat
- 172 g
- Yağ
- 59 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 24 g
- Sodyum
- 5072 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carne en su jugo
35 Min
Jalá
2j
Puchero
1 Std. 40 Min
Tagliatelle con costilla estofada
2 godz. 20 min
Estofado de res con fantasmas de puré de papa
1j 30 menit
Pavlovas con frutos rojos
2j
Canelones con carne, verduras y salsa de jitomate
1h 10 min
Brindis de verano
15min
Ponchkes (Suffganiot)
2j
Jaroset
15min
Fideos con chorizo
30 min
Keppe charola
1 Std. 40 Min