Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Caramello liquido
- 300 g di zucchero
- 90 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema pasticcera all'arancia
- 100 g di zucchero
- 1 arancia, la scorza (senza la parte bianca)
- 500 g di latte
- 5 tuorli
- 50 g di farina tipo 00
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2000 kJ / 478 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 73.3 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Pan di Spagna
1h
Pasta choux
2 Std.
Bignè alla crema di ricotta
2h 30min
Piccoli bignè con crema alle nocciole
2h 30min
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Millefoglie
5u.
Crema chiboust
1h
Crema diplomatica
30min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min
Bignè con crema pasticcera
3u.
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min