Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa lêveda
- 120 g água
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 80 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 470 g água
- 2 c. chá de sal
- 200 g farinha de milho branco
- 120 g farinha de centeio
- 110 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 7 g fermento de padeiro seco
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1365.4 kJ / 326.4 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 65.6 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 7.5 g
- Sodyum
- 784.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Broa de milho com chouriço
2óra 20p
Massa choux sem glúten
1u. 10min
Manteiga sem sal
15 Min
Bolo podre de Castro Daire
2 Std. 35 Min
Folar sem glúten
2hod. 55min
Queques de chouriço
30 Min
Piza com rebordo recheado
2óra 30p
Pão com chocolate
2 godz.
Bola de azeite
2 Std. 35 Min
Pão rápido
1h
Pão alemão
2 godz.
Pudim de ovos
45 min