Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 160 g farinha tipo 65
- 250 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 100 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
- 4 ovos batidos
- 1 gema de ovo p/ pincelar
Fios de ovos
- 10 gemas de ovo
- 250 g água
- 500 g açúcar
Chantilly
- 400 g natas bem frias c/ 35% de gordura
- 40 g açúcar em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 770.2 kJ / 184.1 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 22.5 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 0.1 g
- Sodyum
- 95.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ovos-moles de Aveiro
50min
Ovos-moles de 8 gemas
45min
Bolo-rei
3hod. 15min
Ovos-moles de 6 gemas
40min
Pavlova com coulis de framboesa
1j 50 menit
Rissóis de camarão
1hod. 30min
Creme de pasteleiro
15min
Pavlova de frutos tropicais
2h 15min
Ovos-moles de 12 gemas
40min
Massa choux
1hod. 30min
Bolas de Berlim
2u. 40min
Molotof ao vapor
30min