Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Azeite q.b. p/ untar
- 70 g passas de uva
- 30 g rum
- 180 g água fria
- 50 g leite frio
- 15 g fermento de padeiro fresco
- 40 g açúcar
- 450 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g sêmola de trigo duro fina (ver dica)
- 3 ovos
- 1 c. chá de sal
- 1 c. sopa de natas
- Amêndoa laminada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1051 kJ / 251 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20 min
Baguetes
15 godz.
Pão de iogurte
14h 50min
Pão pardo torcido
16 Std.
Pão Venezia
17h 10 min
Rolinhos de maçã
2h 30 min
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Cacete com massa-mãe
21hod. 30min
Pão rústico suíço
25 Std. 20 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h
Bolachas crackers com descarte de massa-mãe
45 Min
Pão branco
15 godz.