Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 150 g água
- 15 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 150 g farinha tipo 65
Massa principal
- 175 g água fria
- 300 g sêmola de trigo duro de moagem fina (ver dica), mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g fermento de padeiro fresco
- 2 c. chá de sal
- 4 c. sopa de azeite
- Besin Değeri
- şuna göre 700 g
- Kalori
- 8678 kJ / 2074.1 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Karbonhidrat
- 328.5 g
- Yağ
- 64.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 44.1 g
- Sodyum
- 4683.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de água com massa-mãe
21h
Pãezinhos de muesli
15h 30min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pães de girassol e linhaça
20h 10min
Baguetes
15 godz.
Pão mediterrânico de quark e ervas
16 godz. 40 min
Pão pardo torcido
16hod.
Pão de lavrador
16h 15min
Pão duplo de centeio e espelta
Değerlendirme yok
Pão de centeio e banha
16 godz. 10 min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão branco
15 godz.