Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
20
g d'huile végétale
veya 20 g d'huile d'olive - 70 g d'oignon jaune, coupé en deux, puis en tranches (0,5 cm)
- 250 g de viande de porc en morceaux, découennée, coupée en bandes (1 cm x 3-4 cm) et essuyée avec du papier absorbant (voir "Conseil(s)")
- Besin Değeri
- şuna göre 320 g
- Kalori
- 2604 kJ / 622 kcal
- Protein
- 51 g
- Karbonhidrat
- 3 g
- Yağ
- 45 g
- Doymuş Yağ
- 12 g
- Lif
- 1.3 g
- Sodyum
- 152 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Dorer du poivron rouge et des oignons avec des lanières de bœuf
25 min
Rissoler des oignons
20 min
Faire sauter des oignons avec des lanières de bœuf
15min
Rissoler des échalotes
20 min
Rissoler lardons et champignons
20 min
Dorer 250 g d'échalotes
25 min
Dorer 200 g d'oignons
25 min
Rissoler un mélange de légumes pour une soupe ou un ragoût
25 min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15min
Dorer légèrement ail et oignons
20 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min